+36 (20) 575-3654 illetve +36 (46) 452-265 info@barcziautosiskola.com

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntöm a Bárczi Autósiskola honlapján! 20160318_181816

Bárczi Lászlóné vagyok, a Bárczi Oktatási és Szolgáltató Betéti Társaság tulajdonos ügyvezetője. Végzettségemet tekintve pedagógus, főállásban általános iskolában tanítok, tagintézmény vezető vagyok.

Betéti társaságunkat 2001-óta működtetjük szintén pedagógus végzettségű férjemmel közösen, aki 1988-óta foglalkozik gépjárművezetés gyakorlati oktatásával. Nagy tapasztalattal rendelkezik, a pedagógiai végzettsége és gyakorlata a biztosíték arra, hogy tanulóink teljes megelégedésére végzi szakoktatói munkáját.

A fiunk, Bárczi Gábor, gyakorlati és elméleti oktatóként dolgozik az autósiskolánkban, végzettsége szerint okl.gépészmérnök, elméleti-műszaki-gyakorlati szakoktató.

Több kiváló szakoktatóval és oktatójárművel is dolgozunk: Hattinger Tamás /Skoda Octavia 1,8, és Hyundai SantaFe automata váltós/, Ruszkai József /Suzuki Ignis/, Fekete Zoltán/Opel Meriva/, Koncsol Zoltán/Peugeot 207), Péter Imre/Skoda Fabia/, Lorkó István/Volkswagen Passat/, Kőrösi Tamás/Opel Astra/ Bárczi Gábor /Seat Leon/, Bárczi László/Opel Corsa/

A Bárczi Autósiskola 2016-ban alakult, új képzőszerv Abaújban és Zemplénben az ügyfélfogadás helye Hidasnémetiben, és Szerencsen van.

Hidasnémeti, Szabadság út 2. szerda 12:00-tól 16:30 péntek 12:00-tól 17:30-ig.

Tel: 0620-575-3654, 0620-9763-345, 0646-452-265 (ügyfélfogadási időben)

Szerencs, Kossuth tér 4. hétfő, szerda, csütörtök 10:00-tól 15:00-ig

Tel: 0630-413-1873

Igyekszünk minden hozzánk bizalommal forduló tanuló igényeinek maximálisan megfelelni. A tanulók egyéni igényekkel, kérésekkel is fordulhatnak hozzánk, a jogszabály adta kereteken belül minden problémára találunk megoldást.

Vállalunk automata váltós személygépkocsival is oktatást és vizsgát.

A jelentkezők választhatnak a tantermi elméleti képzés, és a távoktatás (e-learning) közül. Az e-learning képzés mellé személyes konzultációs lehetőséget biztosítunk, ahol a tanulók kérdéseket tehetnek fel, segítünk a tananyag megértésében.

A gyakorlati képzés Sátoraljaújhelyben vagy Miskolcon is történhet, szintén a tanulók választása szerint. A forgalmi vizsgáztatás szintén Sátoraljaújhelyben vagy Miskolcon történik.

Az AM, A2, A kategóriás motorkerékpár-vezető képzést gyakorlati oktatást és a vizsgáztatást kizárólag Sátoraljaújhelyben végezzük.

Megszervezzük az elsősegélynyújtó-tanfolyamot és vizsgát.

A hozzánk jelentkező tanulók megtapasztalhatják, hogy a teljes képzési folyamat során szakértelem, türelem és tolerancia veszi őket körbe, az oktatás pedig kiemelkedően magas színvonalú.

Lehetőséget biztosítunk jogosítvánnyal rendelkező tanulók részére gyakorló vezetésre B-kategóriában. Ebben az esetben a vezetési gyakorlatok helyszínét előzetes egyeztetés alapján az érdeklődők igénye szerint határozhatjuk meg.

Szeretettel várjuk a hozzánk bizalommal forduló jelentkezőket!

 

Eredményes felkészülést és balesetmentes közlekedést kívánunk!

               

irenke_laci_foto              Bárczi Lászlóné ,  ügyvezető                           Bárczi László,   iskolavezető